JULIA'S AMSTERDAM AMSTEL

JULIA'S AMSTERDAM AMSTEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amsterdam Amstel. Meer weten? Ontdek meer

26 jul 2022 om 15:29 Bijna twee uur gewacht. Wat de kwaliteit betreft: als je op een station bent is dit misschien acceptabel, als je blijkbaar in de buurt van een station woont kun je echt wat beters later bezorgen.
11 jul 2022 om 20:34 Heerlijk gegeten !
22 jun 2022 om 23:27 Eten was erg lekker
8 jun 2022 om 21:45 Heerlijk gegeten
21 apr 2022 om 22:23 2 blaadjes spinazie
2 apr 2022 om 15:33 Duurde erg lang, bezorger belde me niet dat hij er stond moest het ergens anders ophalen omdat hij voor het verkeerde gebouw stond. We hadden ook verkeerde broodje gekregen.
3 mrt 2022 om 12:37 Lekker
27 jan 2022 om 21:40 Als ik hier normaal eten afhaal is het altijd lekker dus ik dacht ik bestel nu een keer online. Maar ik ontving een hele kale pasta met bijna geen toppings. Het was gewoon niet lekker en heb meer dan de helft moeten weggooien.
26 jan 2022 om 15:47 Geweldig
5 jan 2022 om 16:42 Bezorger was een half uur over tijd, maar de twee broodjes en de croissant waren dik in orde. Aanrader.
18 dec 2021 om 17:46 Het eten was lekker, maar de allergie-informatie op de website klopt niet. Expres broodjes zonder melkproducten uitgekozen en uiteindelijk zat er toch kaas op.
13 dec 2021 om 21:39 Was prima in orde Alleen jammer dat er ongevraagd kaas op gedaan was dat lust ik niet