JULIA'S AMSTERDAM AMSTEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amsterdam Amstel. Meer weten? Ontdek meer

10 nov 2022 om 19:49 exact voor 17.45u besteld, uiteindelijk om 18.15u weg gelopen , wat jammer is, want was t avond eten voor een voetbalteam…en dan is 30min te laat pasta op de maag heel heftig
8 nov 2022 om 15:47 Geen zin in Corona complot theorieën wanneer je Corona en koorts hebt en denk makkelijk eten te bestellen.
18 okt 2022 om 21:26 Was echt slecht
14 sep 2022 om 21:40 Was niet lekker een heel droog geen saus
29 aug 2022 om 21:17 Eten was erg lekker Maar jammer van de zeer lange wachttijd
26 jul 2022 om 15:29 Bijna twee uur gewacht. Wat de kwaliteit betreft: als je op een station bent is dit misschien acceptabel, als je blijkbaar in de buurt van een station woont kun je echt wat beters later bezorgen.
11 jul 2022 om 20:34 Heerlijk gegeten !
22 jun 2022 om 23:27 Eten was erg lekker
8 jun 2022 om 21:45 Heerlijk gegeten
21 apr 2022 om 22:23 2 blaadjes spinazie
2 apr 2022 om 15:33 Duurde erg lang, bezorger belde me niet dat hij er stond moest het ergens anders ophalen omdat hij voor het verkeerde gebouw stond. We hadden ook verkeerde broodje gekregen.
3 mrt 2022 om 12:37 Lekker